Tags

De nieuwste kleuren van Swarovski zijn bekend! 😀
Ik vind het altijd weer spannend met welke kleurtjes Swarovski iedere keer weer op de markt komt. Werd ik de vorige keer op mijn wenken bediend met een kristal in de kleur Bronze, is dat voor deze keer ook weer zo met de nieuwste kleur Antique Pink! :mrgreen:

Antieke kleurtjes…. daar ben ik verzot op! En zoals ik het nu van de afbeelding kan beoordelen, is dit inderdaad de kleur roze waar ik al tijden op zat te wachten… Net als het brons… alsof ik het ze heb ingefluisterd 😉 Ik hoop dan ook van harte dat er heel snel Rivoli’s in deze kleur te verkrijgen zijn… kan mooi afgewerkt worden met een bronskleur!

Swarovski heeft ook een nieuwe kleur blauw: Denim Blue

Nu werk ik zelf niet zo veel met blauw, maar ik denk dat dit een hele makkelijke kleur is om te gebruiken in allerlei verschillende sieraden, omdat deze kleur ‘dagelijks’ is en daarmee makkelijk afstemt.

Ondanks dat ik niet veel met blauw werk, denk ik dat de nieuwe kleur Petrol voor de parels wel eens interessant kan zijn voor mij… Staat namelijk prachtig in combinatie met brons en andere (licht)bruintinten.

Ja…. daar zie ik mezelf ook wel wat moois mee maken.

Ben bang dat het me weer geld gaat kosten…. kan die nieuwe kleur roze echt niet laten liggen….. en dat ben ik dan ook niet van plan 😉 ‘k Heb gisteren toevallig een nieuwe broek gekocht in de kleur oud roze met daarop een bronskleurig truitje, afgezet met kant… Dit is geen toeval meer hè?
Ik hou jullie op de hoogte!

Happy Beading! 😀