Tags

, , , ,

 

 

vlindersieraden landleven

Vorig jaar werd ik al gevraagd en vorig jaar aan het einde van de zomer zijn de foto’s al gemaakt voor een prachtig – al zeg ik het zelf – artikel over mijn vlindersieraden in het 2-maandelijks tijdschrift van Landleven 🙂

vlindersieraden landleven

 

Mijn sieraden in een artikel van 4 pagina’s in een goed gelezen blad…. Ja…. weer iets om trots op te zijn! Het tijdschrift is op dit moment nog los te koop, want het gaat om het juli/augustus nummer 2014!

vlindersieraden landleven

En als je dan denkt dat dat alles is….. nee…. Landleven heeft nog meer te bieden……

 

De Landlevendagen

Beleef Landleven van 5 t/m 7 september 2014

Samen met mij!

Omdat ik dit jaar een van de ambachten/kunstenaars ben die in landleven heeft gestaan, is mij gevraagd of ik mijn sieraden wil tonen tijdens Beleef Landleven. Ik ga samen met 3 kralenvriendinnen die mij hierbij gaan helpen op die dagen – alvast mijn dank aan Corriejanne, Natalie en Klazine –  ook demonstraties en workshops geven.

Ja, ja…. dat is uniek! Iedereen weet inmiddels dat ik geen workshops geef, maar omdat ik nu steun en hulp heb van een aantal goede vriendinnen, ga ik de uitdaging maar een keertje aan 😉 We zijn dan ook druk met alle voorbereidingen en vooral met het verzinnen van allerlei leuks! 😀

Dus als je zin en tijd hebt en het leuk vindt om ons een keer in levende lijve te zien en mee te maken, kom dan naar Beleef Landleven! Schuif bij ons aan tafel en maak zelf een prachtig vlindersieraad!

Happy Beading! en misschien tot ziens 😀