Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

In mijn vorige blogpost hebben jullie kunnen lezen dat ik zelf cabjes heb gemaakt. Niet alleen leuk om te doen, maar als je zelf je cabjes maakt, wordt een creatie met zo’n creatie steeds unieker en nog meer van eigen hand 😀

Toen de eerste probeersels klaar waren en gelukt, begonnen mijn handen wel heel erg te jeuken om de cabjes te verwerken… Dus, eigenlijk zonder goed na te denken, gris ik afgelopen week een stukje stiff stuff weg wat voor het grijpen lag, zocht snel wat kraaltjes bij de cabjes en ging direct aan de slag….

“Ja…. het wordt wel wat…” dacht ik bij mezelf terwijl ik zeer content zat te wezen met mijn vondst van mijn nieuwe bloempjes die het perfect doen in mijn kralenwerkje 🙂

Het was alleen een beetje onnadenkend van mij om snel een stukje stiff stuff ergens weg te grissen, want het stukje is te kort voor een armband…. Ik maak er wel een haarspeld van…. nog enigzins twijfelend….

Maar, dacht ik bij mezelf, ik kan er natuurlijk ook een armband van maken en gelijk laten zien dat een cuff niet altijd helemaal rondom met kraaltjes geborduurd hoeft te zijn en dat je ook heel goed met kettingmateriaal kan werken 😉 Dus besloten om er toch een armband van te maken!

En zijn die roosjes niet schattig?

Hier zie je dus dat ik kettingmateriaal heb gebruikt om de armband te kunnen sluiten.
Persoonlijk draag ik mijn armbanden het liefst erg losjes, zodat een armband over de hand valt… dat vind ik mooi! Een voordeel van het werken met kettingmateriaal aan een soft cuff is dat de armband voor elke polsmaat geschikt is en je zo’n armband losjes op de hand of meer als ‘strakke’ cuff kunt dragen…. de keuze is aan jezelf.

Nog wat close-upjes…. Kunnen jullie zien dat ik zo netjes werk 😛

En nog een close-up van de mini roosjes, omdat ik ze zo schattig vind 😀

 

Nu hopen dat mijn nieuwe materialen snel binnen komen, dan kan ik verder met camee-cabjes maken…. Ik had het eerlijk gezegd al verwacht en ik sta te popelen….

Ondertussen werk ik aan een haarspeld met de paarse cabjes die ik heb gemaakt, maar ik heb er zo’n plezier in dat ik verwacht dat deze ook in een mum van tijd af zal zijn en dan wil ik toch echt verder met nog meer cabjes maken voor meer creaties….. en voor jullie 😉 …. Zoals beloofd in het commentaar van mijn vorige blogpost! 😉

Happy Beading en tot gauw! 😀