Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Was onze vakantie een grote ramp, kan ik dat niet zeggen van het vakantie-project dat ik had meegenomen op vakantie om aan te werken. Dit wordt een ketting voor een kennisje – mits ze hem leuk vindt, want ik krijg bij haar altijd ‘Carte Blanche’ – en zoals je ziet heb ik er de bloemschelpjes in verwerkt met daarin echte parels en daar bovenop Steampunk onderdeeltjes.
Kleuren komen niet geheel tot zijn recht op deze foto, in werkelijkheid zijn de kleuren veel frisser en is de antiek-look vele malen beter en mooier. Vooral de antiek gouden glasparels die een lief vriendinnetje speciaal heeft meegenomen uit Tsjechië samen met bijzonder mooie toho’s in antiekkleuren die ik ook heb gebruikt in dit project!

Dit rijgsel is 1 kant van de ketting. In de hanger zullen echte roosjes, Vintaj, Steampunk, een werkend replica zakhorloge en een foto-cabochon verwerkt worden.

Onze mislukte vakantie is wel ergens goed voor geweest…. heb goed door kunnen werken aan mijn project! Ben een aardig eindje gekomen in 4 daagjes tijd 😉 …. denk dat ik nu echt mijn computer eens meer uit ga houden, komt ten goede aan mijn ontwerpen 😛
En nu ik er aan denk…. misschien maak ik er nog wel een passende armband en ring bij…