Soms zit het mee, soms zit het tegen en bij mij zat het de laatste maanden een beetje tegen…

Ik had de grootste plannen en leukste ideetjes voor schattige projectjes en DIY pakketjes, maar er is niets, en dan ook he-le-maal niets van gekomen. 😦
Begin van het najaar ging het qua gezondheid niet goed met mijn zoon. Ik ga daar op mijn blog verder niet over vertellen, maar op dat moment had ik mijn volle aandacht voor hem nodig en had het ook druk met zaken regelen en beslissingen nemen. Mijn hoofd zat vol met andere dingen en ik had daardoor geen zin om te kralen…. of te bloggen….
Toch wilde ik wel wat om handen hebben, maar iets simpels, waar ik niet bij na hoef te denken. Dus ben ik sjaals gaan maken en waarvan ik op mijn FB nog steeds had beloofd daar wat meer over te vertellen op mijn blog.
Die hebben jullie dus nog steeds te goed 😉

Inmiddels was de situatie hier thuis weer stabiel en ging weer de positieve kant op en maakte leuke kralen- en handwerkplannen voor de feestdagen toen er iemand met zijn knie op mijn vinger ging zitten.
Leek het in eerste instantie allemaal wel mee te vallen, blijkt achteraf dat de vinger hoogstwaarschijnlijk gebroken is geweest en ik er eigenlijk niks meer mee kon.

We zijn nu ruim 4 maanden verder en de vinger is nog steeds pijnlijk als ik er (een beetje) kracht mee moet gebruiken. Hij staat ietwat scheef en er zit een verdikking/bult aan de zijkant ter hoogte van het middelste gewrichtje.
Maar hij gloeit niet meer en het kloppende gevoel is nu al 2 weken weg en ik heb mijn laatste sjaal – waar ik dus 4 maanden over heb gedaan –  af kunnen maken.

Ik hoop nu dus de draad weer op te pakken met mijn kraaltjes die ik zeker al 5 maanden niet aangeraakt heb, weer te gaan bloggen ( ik heb een hoop in te halen en te vertellen!) en een start te maken met leuke en nieuwe tuts en DIY-pakketjes.
Wie mij als vriend heeft op FB weet dat ik wel voorzichtig bezig ben geweest met het maken en verven van Shiborilinten. Speciaal voor alle kralenmeiden, omdat ze verder nergens in Europa te koop zijn.

Binnenkort hier meer over en ondertussen hoop ik jullie een beetje bij te bloggen, zoals bijv. deel 2 van FBTO ( wat een Jan Japen!! Tsssskkkk….. )

Miranda Groenendaal

Inmiddels gaat het hier allemaal weer zijn gangetje…. zonnetje schijnt dus ik heb er zin in!
Jullie horen hopelijk weer snel van mij!
Tot gauw en Happy Beading!

Advertisements