Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Bead & Button 66

Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik met mijn kralen- en reisvriendinnen richting Milwaukee vertrok voor bijna 2 weken om daar de Bead & Buttonshow en de Bead Dreams tentoonstelling te bezoeken waar ik zelf één van de finalisten en exposanten was.
Nog steeds onder de indruk van de prachtige omgeving en het schitterende huis denk ik nog steeds met een soort vorm van heimwee terug aan onze tijd in Oconomowoc…

Bead & Button 65

Het huis in haar grijsgroene tinten, de jonge uitlopers van de dennen die exact dezelfde kleur hebben en de blauwgroene, foam-achtige kleur van het meer tijdens zonsondergang….

Bead & Button 79

Destijds – in eerste instantie ongemerkt – behoorlijk geïnspireerd door de kleuren en combinaties die zeer duidelijk en vrijwel direct terug te zien waren in de kleuren kraaltjes en toebehoren die ik kocht op de show… Grijzig groen, teal en blauw waren de hoofdkleuren die ik combineerde met allerlei andere kleuren.

Met regelmaat bekijk ik mijn aankopen van toen opnieuw… en opnieuw …. en opnieuw en telkens weer en bij de geringste blik haal ik de inspiratie, de herinnering en de emoties terug….

De afgelopen maanden heb ik de herinnering aan ons verblijf in een Victorian Lake House omgezet naar een tastbaar iets….

Sieradenset “Serene”

Sieradenset "Serene" - © Mirlady Jewel Art 2013 - Miranda Groenendaal

Een set gemaakt in de kleuren als het huis en haar omgeving…. van Sea Glass cabochons die net zo oud zijn als het huis en de rest voornamelijk van aankopen die ik vorig jaar in Milwaukee heb gedaan.

Mijn herinnering, mijn inspiratie….