Tags

,

….. door deze foto die ik op FB vond.

meisje-in-de-sneeuw

Wat een beetje ongebruikelijk is voor mijn doen, is dat ik geïnspireerd ben geraakt door de grijstinten in deze afbeelding.
Grijs…. ik heb een hoop kralen, maar ik heb geen grijs in huis 😕  Het meest grijze tintje wat ik heb, is nog steeds lila-achtig.

Maar goed, wat ik in mijn kop heb, heb ik dan ook niet in mijn reet en heb ik -ondanks dat ik genoeg kralen in huis heb om de rest van mijn leven mee door te komen – toch wat kleinigheden besteld. 😳

Gezien de Kerstkaartendrukte en de feestdagen, verwacht ik dat de pakjes pas na de feestdagen zullen aankomen vanuit het buitenland (en hopelijk raken ze niet zoek!), dus moet ik zelf ook het geduld opbrengen.

Maar zoals ik het nu in mijn hoofd zie, wordt het een creatie met een verrassend resultaat wat kleur betreft. En misschien ook wel wat materiaalkeuze betreft, want ik ben per ongeluk weer eens tegen iets aangelopen 😉 Niet zo spectaculair, maar wel handig, mits het (technisch) uitpakt zoals ik had bedacht.

Hmmm…. klinkt weer een beetje vaag, maar kan voor nu niet meer zeggen 🙄

Nou ja…. gewoon hopen dat mijn spulletjes snel hier zijn, kan ik aan de slag en de armband zo snel mogelijk laten zien! :mrgreen:
Duimen jullie mee? 🙂

Ik ga nu snel mijn vierkant voor de quilt afmaken… dan ga ik eerst verder met wat andere ideetjes die ik heb en als die klaar zijn, verwacht ik wel dat mijn pakjes er onderhand zijn!

Happy Beading 😀