Tags

, , ,

Ook dit jaar organiseert Bead & Button weer de internationale bead-quilt project en daarvoor deden zij een oproep  om volgens het thema kleine patroontjes van 1½ x 1½ inch te ontwerpen. De Bead & Button staff kiest een aantal patroontjes die zullen worden gepromoot om te gebruiken in de quilts.

Omdat het niet eenvoudig is om op zo’n klein oppervlak iets te ontwerpen wat meer is dan een herhalend patroon, vond ik het wel een uitdaging en ben ermee aan de slag gegaan. 🙂 Kleine schilderijtjes in niet teveel kleuren, maar wel goed herkenbaar.

Ik vind ze wel goed gelukt…. en zo dacht Bead & Button er blijkbaar ook over, want alle 4 patroontjes zijn door de staff eruit gepikt voor verdere promotie 😀

Het eerste patroontje wat gepubliceerd werd, komt van mijn hand en er staat ook nog een verrassend leuk verhaaltje bij:

Ik krijg het idee dat mijn ontwerp indruk heeft gemaakt als men direct mijn naam herkent en weet te koppelen aan het sieraad :mrgreen:
En zo leuk dat men ook gelijk verwijst naar mijn website. Toch zeker als je bedenkt dat ik met het insturen van de patroontjes, mijn site niet vermeld of genoemd heb. Ik voel me daarom ook vereerd 🙂

En helemaal toen ik ondekte dat alle 4 de patroontjes voor het einde van de maand november  ( elke werkdag van de maand november  promoten ze 1 inzending ) gepubliceerd zijn.

Dit zijn de patroontjes die ik heb ingestuurd:

Als je op de afbeeldinkjes klikt, krijg je de patroontjes in PDF die op de site van Bead & Button staan. ( zolang ze er staan natuurlijk 😉  )

Meer leuke en schattige patroontjes kun je vinden op de pagina van Bead & Button. Misschien vind je het wel leuk om mee te doen. Je mag ook je eigen ontwerp maken en gebruiken, zolang deze niet groter zijn dan 1½ x 1½ inch.

Happy Beading!