Tags

……

De eerste dag shoppen zit erop! De ‘must haves’ hebben we eigenlijk allemaal in the pocket en voor de volgende dagen is het vooral kijken wat voor leuks er allemaal te koop is en bedenken of je het wel gaat gebruiken.
Ja… we zijn ons er allemaal erg bewust van dat de sfeer erg meeslepend is om behoorlijk impulsieve aankopen te doen, dus we moeten waakzaam blijven!

Het is inmiddels erg warm geworden in Milwaukee en omstreken. Het waait behoorlijk, maar het is een hele warme wind uit het land. ‘s Avonds merken we dat ook aan de vele insecten waar de veranda dan bezaait mee is. In het Airlines Centre was het ook benauwd. We spreken dan ook af dat we niet blijven tot het eind…. anders ben je de andere dag niks meer waard!

Weer aangekomen bij de show stappen we een heerlijk gekoeld gebouw in! Ze hebben de airco op volle kracht gezet! dat scheelt! Haha! We kunnen er weer tegenaan 😉

Tijdens mijn aankopen merkte ik direct dat ik mij ontzettend liet inspireren door de kleuren uit de omgeving van ons logeeradres…. De kleuren van het huis, het meer, de kleuren groen van de plaatselijke begroeiing. Veel grijsgroen en blauwgrijs wat ik combineer met allerlei andere kleuren.

Hier een paar prachtige porceleinen knopen en hanger met vlinder in deze tinten aangevuld met paars- en rozetinten. 😀 Prachtig!

‘s Middags was het natuurlijk tijd voor een hapje, een drankje en een sigaretje. En echte Hollanders die we zijn, nemen wij natuurlijk onze eigen belegde boterhammetjes mee, flesjes water en fruit! Hahahahaa….
Op de show zelf was er genoeg te koop om te eten, maar daar doen wij niet aan mee…. elke dollar die we uitgeven aan een hamburger, kunnen we niet besteden aan kralen 😉


Daarbij was het wel even fijn om even de drukte uit te zijn, hoewel het ergens toch ook behoorlijk meeviel. Met alles zo in Amerika, is de beurs ook erg ruim opgezet. Brede paden, je kan gewoon ademhalen en het einde van het pad zien.

Een impressie:

Nou…? Zeg eerlijk, dat valt mee hè?

Terug naar de aankopen….

Dat was een kleine greep uit de aankopen…. Natuurlijk hebben we nog veel en veel meer. Niet alleen gekocht, maar ook gekregen 😉 Zo hebben we ons op uitnoding mogen vergrijpen aan de mandjes gevuld met allerlei Vintaj® ornamentjes, hebben we schitterende proefzakjes met metalen hebbedingetjes van Nunn Design gescoord en natuurlijk wederom bij Toho welkome proefzakjes van de nieuwste kleuren mogen ontvangen 😀
Toho new colors 2012

Het was weer een heerlijke dag! Mooie aankopen gedaan en nu, nu op weg naar ons huis waar we de aankopen opnieuw en opnieuw kunnen bewonderen, een kraaltje kunnen leggen en genieten van het mooie weer en het uitzicht!

Tot gauw!

:mrgreen: