Tags

De eerste nacht zit erop! Vandaag vroeg op, want we willen langs het VVV en we moeten onze badge en bestelde spullen gaan ophalen in het Frontier Airlines Center in Milwaukee.
Ook willen we graag een beetje de boel verkennen voor de grote drukte toeslaat en vanavond gaan we daar ook een workshop volgen. Nou ben ik niet zo van de workshops en heb ook nooit eerder een workshop gevolgd, maar als je naar de Bead & Button Show gaat, waar honderden workshops worden gehouden, willen we tenminste de sfeer proeven en dit hebben meegemaakt.

Dus vroeg uit de veren en op naar Milwaukee!

Daar zijn we dan….. over een paar dagen gaat het hier allemaal gebeuren…. Het is nu nog stil en bijna uitgestorven…

Door het hele gebouw komen we grote posters tegen van de show….

De vitrines…. nu nog leeg, maar in één van deze vitrines staat straks mijn ketting die bewonderd wordt door duizenden mensen…..

Ohw… kijk! Wat staat daar…..??? Jahaaa….. de dozen met alle ontwerpen van de finalisten…. Gek idee dat mijn ontwerp hier ook tussen ligt!

Ohw… kijk nou! Dit is de grote zaal waar straks duizenden kilo’s kralen te koop liggen…. Ze zijn aan het opbouwen!

Ah! Daar zijn de Bead & Button loketten…. maar we zijn een beetje te vroeg. Een aardige medewerkster – Becky, die we naderhand dagelijks zagen, al was het alleen maar om even gedag te zeggen 😉 – vroeg ons vriendelijk of we wat later terug konden komen, dan kon zij ondertussen de administratie opzoeken om ons verder te helpen.

Geen probleem! We hadden al ergens gelezen dat er bij het Airlines Center een Starbucks moest zitten en als je in Amerika bent, dan wil je natuurlijk ook een echte Amerikaanse Starbucks 😀

De koffie en de donut achter de kiezen, keren we weer terug naar het Airlines center…

Daar stond Becky en hielp ons aan badges en de souveniers die we vooraf hadden besteld. Leuke kralen-totes, kralen-tas, kralenmatjes, kralenrolkarretjes en weet ik wat voor hebbedingen nog meer 🙂

Nou, dat is alvast geregeld! Jippie!
Nog even langs het VVV…. en wat blijkt, die heeft een afdelinkje hier in het Airlines Center, dus hoeven we daar niet extra voor op pad!

Nu lekker naar ons huis…. en de kralenbuit van Fire Mountain eens wat beter bekijken en alvast wat uitzoeken wat voor wie is…

en dan vanavond naar de workshop….