Had ik me voorgenomen eerst een lekkere bak koffie te maken zodra we een stap in het huis zouden zetten, was ik zo onder de indruk van het huis en de oprijlaan, dat het denk zeker nog 1½ uur duurde eer ik aan de koffie zat….

Een kleine rondleiding door en om het huis:

Dit is de achterkant van het huis en is het eerste aanzicht wanneer je de oprijlaan op komt rijden. Het huis staat met de voorkant gericht naar het meer waar je een prachtig uitzicht hebt.

Het zij-aanzicht van het huis.

De voorkant van het huis met een grote veranda en als je je dan omdraait, zie je dit:

Als je trap afloopt, kom je bij het meer en de verschillende steigers waar je heerlijk en in alle rust kunt genieten van de rust en de mooie natuur.

Binnen is het huis net zo geweldig als buiten…. Ik kreeg daar echt een beetje een ‘mansion’ gevoel. En als kind droomde ik er al van om ooit eens in een echt Amerikaanse mansion te mogen verblijven… Nou, die wens is in vervulling gegaan hoor! 😀

De entree bij de voordeur. Een grote hal met aan de rechterkant een brede trap met daarin 2 plateau’s. Recht vooruit de eetkamer en links een woonkamer.

Als je rechtdoor door de eetkamer loopt, kun je naar links de keuken in:

en die keuken heeft een echte Amerikaanse ‘sink’

Geweldig! :mrgreen:

In de keuken vind je ook een tweede trap die je – net zoals de trap in de ontvangsthal –  naar de 2de verdieping leidt. Via een klein trapje kom je in het halletje bij de achterdeur en als je in het halletje een volgend trapje afloopt, kom je in de (koele) kelder waar we een nog een luxe badkamer vinden met toilet.
In de kelder staat voorraad en vinden we een wasmachine en een droger.

Als we één van de trappen naar boven nemen, komen we in een hal die 2 x de bocht om gaat en waar zich 3 slaapkamers bevinden en een trap naar een grote zolder waar je televisie kan kijken en omgetoverd is tot speelkamer. Ook vinden we daar nog een luxe badkamer met toilet.

Slaapkamer met stapelbed. Van het onderste bed is een 2-persoonsbed te maken.

Een tweede slaapkamer met  2 pers. bed en een wastafel

De master bedroom met een inloopkast, zo groot, dat daar makkelijk een kinderkamer van gemaakt kan worden.

En op de tweede verdieping nog een luxe badkamer met bad, toilet en dubbele wastafels.

Tijdens het verkennen van het huis, kwamen we tot de ontdekking dat het huis vol met kleine ‘verborgen’ kasten en luiken zit… Na ons dan ook al een paar uur te hebben staan vergapen aan alles, zagen we ineens dat er in de keuken ook nog een klein ganghoekje zit waar een bureau staat…..

…… en wat vonden we daar….??? Ja ja… onze gezamelijke bestelling van Fire Mountain Gems!
Die stond daar al netjes voor ons klaar! :mrgreen:

Na alle indrukken is het toch echt tijd om de deur uit te gaan voor een boodschap. We willen immers vanavond nog wel wat eten en morgen graag een boterham voor het ontbijt.
Op de terugweg valt ons pas de brievenbus op die langs de weg voor de oprijlaan staat.

Omdat we nog meer pakketjes verwachten, maken de grote brievenbus open en jawel!…. een grote doos met ultra suède :mrgreen:

Deze dag kan in ieder geval niet meer stuk! En om nog even een goede indruk te geven van de omgeving en om een klein beetje onze “ohhh’s en ahhh’s” mee te voelen, sluit ik af met een kort filmpje van de oprijlaan 😉