Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ik had er al iets over laten vallen, maar ik had het nog steeds niet “officieel” bekend gemaakt dat ik onlangs een eerste prijs heb gewonnen met één van mijn ontwerpen in het verre Amerika!

Als je dan dat nieuws te horen krijgt, ben je trots! Trots op je wie je bent en wat je kan, helemaal als er mensen in je leven zijn geweest die je creativiteit en vaardigheden altijd onderuit haalde of probeerde te halen. Trots omdat je destijds sterk genoeg bent geweest om je hart te volgen. Trots op de gave te kunnen creëren, dankbaar voor de mogelijkheid om aan mijn creativiteit uiting te geven en dankbaar voor de overvloed aan verbeeldingskracht.
Wetende dat ik ~als autodidact kunstenares en ontwerpster~ nog steeds groeiende ben en mijn top nog niet heb bereikt, wetende dat ik mijn doel kan bereiken op eigen kracht…..

Vandaag … een mailtje van Fire Mountain Gems dat mijn winnend ontwerp de hoofdrol heeft in de “Fashion Spotlights spring/summer 2011” …

 …. even was ik stil toen ik link aanklikte en dit zag:

WAUW! ….  Dit is de kers op taart! Niet alleen een eerste prijs, maar ook het ontwerp wat als voorbeeld wordt gebruikt voor de trend van 2011! En wat een mooie foto van de bruid met mijn ontwerp om haar hals…. Ja…, ontzettend leuk om op zo’n manier en op een site zoals van FMG je ontwerp zo terug te zien… ‘k bedoel, ‘t is toch geen lullige site, als ik in die term mag spreken… Ik kan hier van genieten en dit kan niemand mij meer afpakken…. mijn stukje roem en eer in de internationale wereld van kralen en ontwerpers!

En wie weet wordt dit ontwerp nog beroemder….! Want zal ik jullie nog eens wat vertellen….? Over 2 weken wordt dit collier gebruikt in thema fotoshoot!  Maar daar later meer over …. ik ga eerst hier goed van genieten…

Wil je nog meer zien van dit collier? Dan kun je de onderstaande fotoshow bekijken

En nog één keertje, omdat ik er zo trots op ben….

Sohw…. ik loop met mijn hoofd in de wolken en ik was eigenlijk van plan om dat tenminste het hele weekend nog te blijven doen… Geeft zo’n heerlijk gevoel …. dussuh… niet storen, ik ben aan het genieten …..

Goed weekend! 😀