Tags

, , , , , , , , , , ,

Van de week besefte ik eigenlijk pas, dat mijn werktafel – tevens eetkamertafel – toch wel een hele interessante plaats hier in huis is die ieders aandacht trekt… “Wat ligt daar voor moois?” … “Wat ben je nu weer aan het maken?” …. “Wat is dat? Wat je daar hebt liggen?” Het meeste is ‘kraalgerelateerd’ en daarom leek het me wel een idee om een vaste rubriek te maken op mijn blog: Wat ligt er bij jou op je kralentafel?

Op dit moment ligt er dit op mijn kralentafel:

Omdat ik eerst de ketting af wil maken, waarvan ik een deel nu ga verwerken in een armband, liggen daar de spullen voor de armband. 2-Kleurig taftzijde, een koperen cuff, Paarse Ultra Suede voor de afwerking en hele kleine Lucite Flowers die ik in de armband wil gaan gebruiken.

Daarbij liggen de Larimar cabochons, het verzilverde Trinity brass wat ik erbij uitgezocht heb en alweer in een bijpassende kleur de mini Lucite Flowers. Eerder lagen daar ook al de delica’s en seedbeads, maar zoals een aantal zal weten, heeft zoonlief, die de kralentafel ook erg aantrekkelijk vindt, de geselecteerde kraaltjes zo’n 2 weken geleden tesamen met ongeveer 35 andere kleuren in één van zijn emmertjes overgedaan. Nieuwe kraaltjes zijn besteld, maar alle kleurtjes zijn nog niet binnen….

Wat eigenlijk opgeruimd moet worden, maar er nog steeds ligt, zijn koperkleurige kralen …. ik dacht ze nodig te hebben bij mijn eerste Viking Knitting project, maar had uiteindelijk toch gekozen voor Vintaj 😉

Dan komen we bij een papieren zak die spullen bevat waar ik heel erg zuinig op ben! Lucite bloempjes en blaadjes…. en hele mooie! en sommige in hele bijzondere kleuren…. Zak moet eigenlijk opgeruimd worden, voordat er wat mee gebeurd…. dit verzamelinkje heb ik niet weer makkelijk bij elkaar gekocht en gezocht.

Wat de tafel ook zo aantrekkelijk maakt, is omdat ik nooit zo van het opruimerige ben…. Daarom staan mijn cadeautjes, die ik vorige week heb gekregen van verschillende kralenvriendinnetjes op één van onze kralenvriendinnendagen, ook nog steeds op tafel…

Zo kreeg ik 2 glasstaafjes om uit te proberen, waarvan een paarse kleur genaamd Egg Plant… Lijkt me een schitterende kleur en ik hoop binnenkort weer eens achter de brander te kruipen en kijken wat voor moois daar uit zal komen.

Ook kreeg ik nog 2 Tea Wallets van een ander kralenvriendinnetje… helemaal zelf gemaakt en speciaal voor mij omgedoopt in Coffee Wallets, omdat ik meer van de koffie ben dan van de thee! 😛 Ben er blij mee, want ik hou nogal van een pittige bak en die schenken ze niet overal, dus met mijn Coffee Wallets, gevuld met oploskoffie, zit ik goed!

Ik ben benieuwd …… Wat ligt er bij jou op je kralentafel?